WERK VANZELF ACADEMY

De enige die iets kan veranderen ben JE ZELF

WAT IS DE WERK VANZELF ACADEMY?

De Academy is de plek waar we samen groeien. 

Je kunt hier naar toe voor jouw persoonlijke ontwikkeling, zowel fysiek als online. Hier ligt de focus op de ik (de gele stip in ons logo). Hier sta jij zelf centraal, bepaal je richting en kun je groeien in vertrouwen. Dat hoef je niet alleen te doen, dat doen we met elkaar. We geloven in jouw waarde. Je komt niet alleen iets halen, maar ook iets brengen. Zo creëren we samen.

HET WAAROM VAN DE ACADEMY

Wij bouwen aan een wereld die groeit in vertrouwen. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we samen met organisaties, teams en mensen. Samen met jou! Vertrouwen is hierbij het fundament voor vitale, veilige, veerkrachtige en vanzelfsprekend werkende mensen en organisaties.

 

Ga niet buiten jezelf op zoek naar leiding, maar ontdek de leiding in jezelf

JIJ EN DE ACADEMY

Je gaat naar de Academy als jij iets wilt bereiken of ontdekken. Dat kan een concreet doel zijn in je werkende leven, of meer een ontdekkingstocht in jezelf. Misschien ben je op zoek naar een volgende uitdaging, ben je moed aan het verzamelen voor een spannende keuze of wil je onderzoeken welke stappen je kunt zetten om door te groeien in je werk. 

Wellicht ben je een leidinggevende of geef je sturing aan een project/programma en heb je behoefte aan meer praktische handvatten. Tools en inspiratie zodat je aan jouw team kunt bouwen of een verandering binnen de organisatie kan realiseren. 

Als je geprikkeld wil worden met nieuwe inzichten en ideeën voor jouw ‘next level’, dan is de Academy voor jou. 

 

Een passend aanbod bij jouw behoefte

Heb je behoefte aan 1 op 1 begeleiding? > kies dan voor een individueel leertraject. 

Wil je graag samen met en van anderen leren, waarbij de kennis van de groep wordt ingezet om jouw persoonlijke groei te bevorderen? > kies dan voor één van onze workshops of programma’s (in-company of op inschrijving)

Ben je een veiligheidskundige of werkzaam in het veiligheidsdomein? Dan is onze special Leerplan voor Veiligheidskundigen misschien iets voor jou.

Wil je meer informatie over een van de mogelijkheden, neem dan contact met ons. 

Geïnspireerd of geïnteresseerd?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. We zijn nieuwsgierig naar je!

 

 

MENSEN en 

ORGANISATIES die werken 

vanuit VERTROUWEN 

GELUKKIGE MENSEN, HEERLIJK WERKEN