Vanzelfsprekend organiseren

SMILE_tekst_800px

VANZELFSPREKEND ORGANISEREN: wat wij zien

Bij veel van de organisaties waar wij komen zien we op hoofdlijnen een vergelijkbaar beeld:

Mensen zijn meer bezig met het managen van de complexiteit van de organisatie, dan met het feitelijke werk dat de basis vormt voor het bestaansrecht van de organisatie. We zien betrokken mensen in organisaties worstelen met vraagstukken. Ze willen wel, maar ze weten niet hoe en ze voelen zich daarin alleen staan. Terwijl veel collega's hetzelfde voelen, maar dit niet naar elkaar uitspreken. Door de hoge druk die wordt ervaren trekken mensen zich terug op hun eigen domein, in plaats van dat ze elkaar opzoeken, helpen en samenwerken.

Dit heeft tot gevolg dat vertrouwen  een issue wordt. Er wordt vaker gehandeld vanuit angst om ergens afgerekend op te worden in plaats van gezamenlijke verantwoordelijkheid te voelen. Dit doet iets met het vertrouwen dat mensen in de organisatie, elkaar, maar vooral in zichzelf hebben. En het doet ook iets in het werkplezier!

het kan ook anders

Op basis van onze ervaring weten wij dat het ook anders kan. Ontwikkelen, veranderen en organiseren hoeven niet ingewikkeld, weerbarstig of moeizaam te zijn.

Vanzelfsprekend werken gaat in de basis over: 

1) Hoe je het als organisatie organiseert. 

2) Hoe je met verandering omgaat. 

3) Hoe je blijft ontwikkelen, als mens, team en organisatie.

4) En de belangrijkste: dit begint allemaal bij jezelf.

ONZE ERVARING en wat wij doen

Of het nou gaat om het organiseren van transities, projecten, complexe vraagstukken of in tijden van spoed en/of crisis, we helpen je graag in het ervaren en realiseren van vanzelfsprekend organiseren, veranderen en ontwikkelen. Wij hebben ruime ervaring in het managen van complexe, grote en/of kleine vraagstukken. Als ervaringsdeskundige weten we als geen ander wat wel en niet werkt en wat nodig is om het met EIGEN mensen werkend te krijgen met draagvlak van de hele doelgroep

Geïnspireerd of geïnteresseerd?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt. We zijn nieuwsgierig naar je!

 

 

MENSEN en 

ORGANISATIES die werken 

vanuit VERTROUWEN 

GELUKKIGE MENSEN, HEERLIJK WERKEN