Over onze bedrijfskleding

In onze opdrachten komen we regelmatig op locaties buiten waar veiligheidskleding verplicht is. Omdat onze oude veiligheidskleding wel aan vervanging toe was, gingen we op zoek naar een leverancier van bedrijfskleding. Het liefst een beetje in de buurt en graag ook duurzaam. Zo kwamen we bij Van de IJssel bedrijfskleding in IJsselstein terecht.

“wij willen de meest duurzame leverancier van bedrijfskleidng zijn"

Na een superleuk kennismakingsgesprek met Jeroen de Vlieger (directeur operations) en een uitgebreide passessie hebben we onze veiligheidskleding uitgezocht. Met WERK VANZELF logo erop natuurlijk. Omdat we er niet allemaal bij konden zijn, bood Van den IJssel de mogelijkheid voor een virtuele paskamer: daar kun je online je kleding 'doorpassen'. Dat scheelt tijd én een ritje.

Waarom Van den IJssel?

In hun eigen woorden: "Wij hebben ons toegelegd op het terugwinnen van grondstoffen door praktische ondersteuning te bieden bij het implementeren van circulaire systemen. Wij verzamelen gebruikte werkkleding, sorteren en ontmantelen deze. De gesorteerde en ontmantelde werkkleding recyclen wij weer. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu en geven wij jouw bedrijfskleding een tweede leven." 

In onze woorden

We hebben het uitzoeken en de levering van onze bedrijfskleding als superleuk, makkelijk en snel ervaren. Jeroen is een gedreven ondernemer die vol passie praat over de ambities van het bedrijf. Dat hebben we gemerkt in de sfeer en de service. Gewoon topkwaliteit op alle fronten, altijd op zoek naar hoe het ook anders kan. En daar houden wij van!

Duurzaam en innovatief

Naast het recyclen van oude bedrijfskleding is Van den IJssel bezig met nieuwe, innovatieve duurzame toepassingen. Dit verhaal begint niet met stoffen of naaimachines. Het begint met iets alledaags, maar buitengewoon krachtigs: koffiebonen. De drab van koffiebonen wordt via de productie van een polyester vezel verwerkt tot circulaire bedrijfskleding. De eerste producten die hiervan zijn gemaakt zijn al beschikbaar bij Van den IJssel: polo's en truien. Natuurlijk voorzien van je eigen logo. 

VDIJ_Flyer-River-e1713517394404-768x576

Meer weten over Van den IJssel, hun bedrijfskleding en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kijk dan eens op hun website: www.vandenijssel.com

jeroen de vlieger

Jeroen de Vlieger , operationeel directeur Van den IJssel bedrijfskleding