Hoe wij werken

WAT WIL JE BEREIKEN EN WAAR HEB JE NOU ECHT BEHOEFTE AAN?

Die vraag stellen we altijd als eerste. Want misschien denk jij dat je een interimmer of programmamanager nodig hebt en zeggen wij: dat kan ook ANDERS. Ieder vraagstuk is uniek en vraagt iets dat daarbij past. Wat dat is, onderzoeken we samen met de opdrachtgever. Iedere opdracht is anders dus, maar HOE we werken is wel altijd hetzelfde:

 1. Wij verbinden ons met de persoon, de organisatie en het vraagstuk

  Vanuit die relatie begeleiden wij mensen en organisaties in het werkend krijgen van 'het nieuwe'. Wij stappen ZELF ook echt volledig in.

 2. We brengen het vraagstuk terug tot de essentie

  Door te kijken naar wat er al aanwezig is en wat er nodig is om verder te ontwikkelen, in het licht van een door de opdrachtgever ZELF te schetsen wenkend perspectief.

 3. We werken samen

  We ontwikkelen SAMEN met de opdrachtgever de aanpak en krijgen het vervolgens gedaan mét de mensen uit de organisatie. We richten daarvoor een passend proces in met een heldere besturing, rolzuiverheid en een realistisch tijdspad: begin bij het proces, dan blijft iedereen bij de les.

 4. We werken licht

  We zoeken naar lichte werkvormen die energie generen, zonder de organisatie te zwaar 'extra' te belasten. Daarbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij wat er al is en speelt. Wij geloven dat zware vraagstukken makkelijker op een LICHTE manier kunnen worden opgelost. Licht betekent ook 'lean', dus alleen inzet van mensen, middelen en interventies als dat echt nodig is. Daarnaast maken we het ook graag gewoon een beetje LEUK.

 5. we gaan voor resultaat

  We werken vanuit een duidelijke intentie: wat willen we verwezenlijken? We vertalen het vraagstuk en het beoogde resultaat door naar een heldere en haalbare opdracht. En we laten ruimte voor verrassingen! 

 6. Er bestaan geen fouten, alleen leren

  We werken vanuit een lerende houding en reflecteren continu op onszelf, elkaar en het proces. Vanaf het eerste contact geven we terug wat we zien en tegenkomen. En we nodigen jou uit om hetzelfde te doen. Zo kunnen we samen leren én presteren.

 

 

MENSEN en 

ORGANISATIES die werken 

vanuit VERTROUWEN 

GELUKKIGE MENSEN, HEERLIJK WERKEN